Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lenin , Stalin , Berija , Trockij , Gromyko, Chruščov, Brežněv ....... namátkou ..... všichni lháři, někdy zločinci , nic dobrého .....

proč by ausgerechnet Putin by měl být výjimkou ? Prostě je asi nějak geneticky dáno , že psi štěkají , kočky mňoukají a rusští politici Čechům nic dobrého nepřinášejí.

11 0
možnosti
JJ

J65a58n 38J29o92š19t

3. 5. 2014 15:15

Pane Sekle, jednodušší lidé potřebují jednoduché černobílé pravdy. Je mi Vás líto !

Apropós ...máte mezi těmi vyjmenovanými ruskými arcilotry i nějaké Gruzínce a Ukrajince, ale Vy si stejně stále pletete SSSR s Ruskem, tak je to asi jedno - že ?

P.S. Na Němce také pohlížíte jen optikou Hitlera, Goebelse .... atd. ?

5 4
možnosti

J87a65n 74Š78u74s75t62e19k

3. 5. 2014 14:58

Díky bože za Putina!

Konečně amíkům ukázal, že si nemůžou dělat ve světě co chtějí.

Kolik škody už nadělali třeba tím, že dokázali vymýt mozky slabším jedincům, kteří celosvětové agresi, okupaci a vraždění civilistů v zájmu "demokracie" tleskají.

 USA z Evropy ven!

Držím palce statečným, kteří nechtějí vládu fašistů. :-)

4 9
možnosti

ač nepřeju nikomu nic zlého, vám bych přála zažít ruskou realitu...abyste napsal na nějakém takovém ruském blogu něco, co by se Putinovi nelíbilo - a až byste šel jednou večer domů, zrmzačila by vás parta Putinových hrdlořezů...a kdyby vám to náhodou nedošlo a psal jste dál, skončil na pár let na Sibiři - samozřejmě že na za to, co jste napsal, ale za nějakou zlodějnu, kterou by na vás promptně hodili... Ale možná že byste i poté Putinova obdivoval - stejně jakou komouši v 50. letech, co i pod šibenicí vystavěnou jejich soudruhy křičeli "Ať žije KSČ"

7 1
možnosti
PV

Tak to je tedy dílo....:-)

1 4
možnosti
Foto

Představte si, že by nebyl v Rusku u moci Putin, ale politikové typu Jelcina či Tymošenkové, tedy dle naší propagandy úžasných demokratů.

V Rusku by místo politické a ekonomické stability vládli oligarchové jako na Ukrajině, Rusko by byl zcela rozvrácený stát a ruské jaderné zbraně v rukou bůhví koho.

A občanská válka, která by nutně musela následovat, tak jako nyní začíná na Ukrajině by rozvrátila celou Evropu, o nebezpečí z jaderných zbraní ani nemluvě.

Co tedy autore navrhujete, když chcete odstranit Putinův vliv na Ukrajině?

Občanskou válku na Ukrajině s miliony uprchlíků do zemí EU?

Není lepší občanské válce na Ukrajině zamezit způsobem, že se rozdělí na východní a západní Ukrajinu?

3 5
možnosti
JR

J89a34n 88R10á13ž

3. 5. 2014 16:56

Taky je mi úzko, když přestavuji, že Ukrajina by byla v dnešním chaosu jaderná mocnost a prsty na spouští by měli Majdanští hrdinové. Na druhé straně  pořad ještě doufám, že v USA nejsou všichni zběsilci jako McCain a že by Majdan nezprodukovali, kdyby věděli, ze by majdanští "demokraté" po ovládnutí Kyjeva ovládli i jaderné zbraně.

0 1
možnosti
ZD

tak Putine Putine...měl by jsi si dle pana blogera v Čr udělat fan club...nu nevím...ale myslím...že pokud někdo nesouhlasí s něčím ...čímsi a přikloní se řekněme v případě UA na stranu druhou je zde nazýván příznivcem RF..Putina...a tak se pomalu dostane až k Hitlerovi ...kde byl málem členem SS....nebo je komunista ...komouš...svině rudá...bolševik...atd...jak jednoduché...mmj si myslím...že proč by se měl Putin zlobit pokud nějaký Rus nazve Obamu opicí a Merklovou lezbou...nevím proč se sem zamotala Čečna...kterou uznala jenom jedna země ze světového společenstvía to ještě sousední...pokud by Klaus místo keců...že všechny peníze jsou čisté kontroloval kuponovou privatizaci tak jako Putin Oligarchy...neměli jsme takový státní schodek a možná by dneska seděli i politici...ano i já jsem raději proto ...aby byla raději UA pod Putinem...protože mě zajímá to co z toho marastu vzejde a co to bude stát nás občany ČR...a v tomto případě je Putin menší zlo...a nějaké kecy o solidaritě...že to Kličko jako kluk neřekl tátovi ...když tady byl 5 let jako ve vatě ...jako okupační voják..ono na blog se to píše a tímto Vám ho nechci snižovat...je to Váš názor a v podstatě to máte seřazreno dobře...až na jednu zásadní věc...Vy si asi představujete ...že na třeba UA musí být názor buď černý a nebo bílý...na jednu věc mohu mít i více názorů a co se týká takové události jako současná situce v UA tak jeden názor málo....hezký den a těší se na další blog...ZD...;-);-)

4 0
možnosti
PK

Ano diktátor který plní vůli 80 procent populace.... naprototi tomu demokratické EU a nebo česká vláda názory 60 procent populace vesele ignoruje...

S poznámkou že přece nebudou populisti aby dělali co lidi chtějí

1 4
možnosti
IH

Hitler a komančové měli podporu 99 % - to má být nějaký argument? Snad by se konání kohokoliv mělo porovnávat se zákony nebo nějakými zásadami. 100% lůzy ještě není pravda.

6 0
možnosti
MM

A jeje, další, kdo podlehl protiputinovské propagandě. Ono to chce se podívat reálně a bez nápovědy na to, jak to tam celé vzniklo a co se tam dnes děje. Za to, že demonstranti na Majdanu házeli na policisty, kteří měli jen štíty a obušky 3 měsíce kamení, zápalné lahve a najížděli do nich těžkou technikou může také Putin? Za to, že "legitimní" vláda, vzešlá z ulice jako první krok zrušila ruštinu jako úřední jazyk může zaké on? Zato, že tato "vláda" dnes střílí do vlastních lidí z vrtulníků může také Putin? Já tedy k Putinovi nijak nevzhlížím, ale mám soudnost a nenechám si vymývat mozek propagandou. Zkuste to taky, autore.

12 7
možnosti
MP

Prosímváš řekněte mi, jak mohli demonstranti na Majdanu přijít k těžké technice  aby najíždeli do policajtů ? ?  Jim tam EU a Obama posílali  na padáčcích buldozery z kindervajíček nebo co ? :-P

7 2
možnosti
ST

Fandů je vždy přebytek na obou stranách ale pravdivých argumentů jako šafránu. Kibice nesnáším obzvlášť těch co nerozumí hře mocností. Amerika si s Ruskem nezadá a jejich válečnické akce jsou obdobné. Amerika ztrácí ekonomické prvenství ve světě, tak proč to nesvést na Rusko? Jedno je jisté! Putin je agent KGB a tudíž svým způsobem voják, který se prezentoval při různých příležitostech. Obama, ovšem tuto výhodu nemá. Obama vsází na spojence, kteří nejsou vždy spolehliví, jak je známo. EU lavíruje mezi těmito dvěma a dosud neví na kterou stranu se přiklonit. Jak je vidět lidé jsou v tomto směru pragmatičtější, než politici. Proto fandí Putinovi. Je jim totiž bližší plyn a ropa, než americké vojenské základny.;-)

4 2
možnosti
PF

Nevím, jak Vy, ale já jsem žádného Putinova fandu ještě neobjevil. Jen dva kluby. Jeden klub se snaží najít merito věci někde uprostřed, a pak druhý radikální, protiputinovský.

4 2
možnosti
Foto

To vy děláte ty přiblblé reklamy? To se pak ničemu nedivím.

3 3
možnosti
JH

J59a30n 30H96a88n44á70k

3. 5. 2014 13:49

Nepřítel našeho nepřítele je náš přítel, a tak slabé dušičky marně bojující proti EU v čiré závisti po dotačních penězích, našli siláka Putina, a že je diktáror, manipulátor a lhář? Nevadí, jejich svědomí to unese a my se můžeme pokochat, kdo všechno se odkopal a doufat, že s Ukrajinou to nezajde dál.

Výborný článek R^

8 3
možnosti
JF

Je to tak, komunisté a nacionalisté ve společné a nerozborné jednotě s nadějemi vzhíží  na východ k báťuškovi Vladimíru Vladimíroviči, dojemné jak jim to spolu funguje a sluší.Rv

6 1
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1549x
Jsme marketér. Propaguji produkty a tím přispívám k růstu ekonomiky. A o to jde, nebo ne?

Seznam rubrik