Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Ta Antarktida mě zaujala. Když se západ projeví jako slaboch na Ukrajině,proč neukousnout pořádně z Antarktidy ?

0 0
možnosti
AS

A64d13a69m 53S53t57a84v76a

3. 5. 2014 13:30

"....fandí diktátorovi": ... a basta....

0 0
možnosti
TP
Foto

Putin je stejný zločinec jako Obama, Merkelová, ale i třeba Zeman.  Rozdíl mezi nimi je jen v jejich moci, kterou vládnou ve své zemi a potenciálem, který jejich stát vybudoval z uloupeného bohatství, které uloupil svým občanům.  Čím větší moc a potenciál, tím větší pokušení vše  použít.

4 7
možnosti
BS

Nevím, jestli jako Obama a Merkelová, nejblíž je mu podle mne Klaus.

6 3
možnosti
JJ

J67a98n 32J24o14š85t

3. 5. 2014 13:18

Jak jste přišel na to že lidé fandí Putinovi ? Zase škatulkujete lidi a jejich názory dle komunistického hesla "kdo nejde s námi jde proti nám" ? Mě je Putin a Rusko úplně u řiti, ale zažil jsem blbou sovětskou propagandu ale to co nám dnes předkládají naše média si s tím opravdu nezadá ...  a proto se divím těm ovcím (s Vaším jednostranným názorem) že i když mají dnes svobodný přístup k celosvětovým informacím, tak jsou tak líní si je najít a tak hloupí je eventuálně v kontextu pochopit. Jen jednodušší lidé potřebují předžvýkané jednoduché černobílé pravdy !

10 4
možnosti

nevím, jak na to přišel autor, ale já na to přišla tak, že čtu - nejen zdejší - blogy,  různé články, výstupy různých "ústavů"  apod. A z toho všeho vyplývá, že Purtinovi bohužel andí v ČR docela dost lidí.

A co se týká médií a jejich údajné propagandy: považoval byste snad za normální, kdyby demokratická země informovala o Hitlerovi "vyrovnaně" - tedy za jednu kritiku jedna pochvala? Aby konstatovala, že na jedné straně sice vraždí Židy, ale zase není tak špatný, když staví dálnice a dává tím lidem práci?

5 1
možnosti
MP

Ten zlý Putin řídí střílení na Ukrajině?;-D

4 3
možnosti